Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Petrus

March 10th 2013 in BIOGRAFIER

Vem var egentligen den enkla fiskaren från Galileen som blev en ledare bland Jesus apostlar?

Ladda ner en studium över aposteln Petrus som pdf-fil här.

Lyssna här:

Vem var Petrus?

Sharerequiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

I Lukas evangelium möter vi mängder av radikal undervisning från Jesus och han är inte det minsta politiskt korrekt i sina påståenden. De första två kapitlen visar på ett unikt sätt hur evangeliet är djupt förankrat i Gamla Testamentets profetior.

Previous Entry

Guds specifika frälsningshistoria börjar med Abraham. Resten av hela Bibeln kan läsas in i Guds löften till Abraham. Förbunden med Israel och David samt det nya förbundet i Jesus Kristus får också rum i dessa löften.

Next Entry