Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

HJÄLP

This page created July 23rd 2010

Hur laddar jag direkt till min smartphone?

Tanka ner en app för free music download till din smartphone och tanka sedan från nätet direkt till din iphone eller android.

Hur laddar jag hem ljud-filer och pdf-filer till min dator?

När du klickar på en fil öppnas den i ett program. Beroende på dina inställningar kan filen öppnas i ett nytt Internet-fönster eller i ett självständigt program på din dator. Om den öppnas i ett självständigt program kan du välja “Spara som…” under kategorin “Arkiv”, för att spara filen på din dator. Annars finns ett annat enkelt alternativ:

Istället för att klicka på filen som du vill ladda ner med vänster musknapp som vanligt, så högerklickar du och väljer “Spara mål som…” (Internet Explorer) eller “Spara länk som…” (Google Chrome, Mozilla Firefox). Då öppnas ett fönster där du får välja den mapp dit du vill ladda filen. Tryck sedan på “Spara”.

Jag kan inte öppna filen!

Har du rätt program i din dator för den fil-typen? För att kunna öppna kompendierna behöver du t.ex. Adobe Acrobat Reader som läser pdf-filer. För att kunna öppna ljud-filerna behöver du ett program som kan läsa mp3-filer, förslagsvis Windows Media Player eller Quicktime.

Om du fortsätter att ha problem kanske det är fel på filen eller länken. Kontakta gärna oss så försöker vi lösa detta.

Share