Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Filipperbrevet

February 20th 2013 in BIBELBÖCKER

Trots att Paulus sitter i fängelse och skriver till en förföljd församling så återkommer ordet glädje rakt igenom. Det här brevet är ett tackbrev och ett kärleksbrev från aposteln. Brevet innehåller några av de mest centrala texterna i hela Bibeln om vem Jesus verkligen är.

Ladda ner ett studium av Filipperbrevet som PDF-fil FILIPPERBREVET – KOMPENDIUM

Lyssna till Filipperbrevet här:

Sharerequiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Församlingen i Kolosse var en ung församling. Fullheten i Kristus står i centrum och hur vi kan leva i den fullheten. Brevet har många praktiska tillämpningar som hjälper oss idag.

Previous Entry

Efesierbrevet är ett av de viktigaste breven för att visa relationen mellan Kristus och församlingen. Nyckelbegreppet är “i Kristus”. Paulus ser hur Gud har gett församlingen obegränsade välsignelser som finns i Kristus. Brevet ger tydlig vägledning för hur vi ska leva som kristna.

Next Entry