Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

10 GUDS BUD

June 5th 2010 in TEMAN

Tio Guds bud genomsyrar moralen och etiken i hela Bibeln. I dessa 10 bud finns en sammanfattning av alla Herrens bud i Mose lag. De 10 buden står inte isolerat för sig själva utan är starkt förbundna med uppenbarelsen av Gud själv. Buden uppenbarar inte bara Guds vilja utan något av Guds egen karaktär och hans egenskaper.

Ladda ner ett studium om 10 Guds Bud som pdf-fil här.

Lyssna till undervisning om 10 Guds Bud här:

Share

One comment to...
“10 GUDS BUD”
Avatar
Lina Pettersson

Hej! Har helt nyss hittat din intressanta undervisning här. Nu har jag börjat lyssna igenom studiet kring Tio Guds bud. Dessvärre verkar del 2 av de 3 inledningsprogrammen, ”Jag är Herren DIN Gud”, inte finnas tillgängligt. Det hade varit väldigt intressant att få ta del också av det avsnittet. Är det medvetet borttaget eller har det blivit något fel på sidan?

Bästa hälsningar
Lina Pettersson
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Inledningen av Jesus bergspredikan är ett av de mest berömda avsnitten i hela Bibeln. Här förklarar Jesus vilka egenskapen som ska känneteckna dem som tillhör Guds rike.

Previous Entry

Här lägger jag in undervisning som täcker olika ämnen.

Next Entry