Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Kung David

July 1st 2010 in BIOGRAFIER

Herdekungen David, kallas i Bibeln för “en man efter Guds hjärta”. Gud gör ett förbund med David och flera profetior visar att Messias ska komma från David släkt. I hans psalmer lyser hans djupa Gudsrelation fram.

Ladda ner en översikt över David i pdf här.

Lyssna här:

Sharerequiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Att Jesus ska komma tillbaka är solklart i Nya Testamentet. Tyvärr har det här ämnet blivit föremål för mycket spekulation. Vi har istället valt att börja från grunden och se vad vi faktiskt kan veta om vår Herres återkomst. För en fördjupning rekommenderar jag studiet i Uppenbarelseboken.

Previous Entry

Saul blev Israels förste kung. Han utvaldes av Gud och smordes av Samuel till kung. Han började sin bana strålande men slutade som en katastrof och en varning till oss alla.

Next Entry