Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Abraham

March 11th 2013 in BIOGRAFIER

Guds specifika frälsningshistoria börjar med Abraham. Resten av hela Bibeln kan läsas in i Guds löften till Abraham. Förbunden med Israel och David samt det nya förbundet i Jesus Kristus får också rum i dessa löften.

Ladda ner ett studium om Abraham som pdf-fil här: ABRAHAM – KOMPENDIUM

Lyssna till undervisning om Abraham här:

ABRAHAM – trons fader

Sharerequiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Vem var egentligen den enkla fiskaren från Galileen som blev en ledare bland Jesus apostlar?

Previous Entry

Elia var ensam kvar av Herrens profeter under en mörk period i Israels historia. Ensam stod han i Herrens kraft mot hela nationen. Trots situationen verkade Gud med en oerhörd kraft och förde sitt verk vidare.

Next Entry