Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Jesus ska komma tillbaka

July 1st 2010 in TEMAN

Att Jesus ska komma tillbaka är solklart i Nya Testamentet. Tyvärr har det här ämnet blivit föremål för mycket spekulation. Vi har istället valt att börja från grunden och se vad vi faktiskt kan veta om vår Herres återkomst.

Ladda ner en översikt över Jesus återkomst i pdf här.

Lyssna här:

Sharerequiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Kung Salomos vishet är berömd. Hur kommer det sig att en person som fått så mycket nåd och vishet från Gud ändå vandrar bort från Herren i slutet av sitt liv?

Previous Entry

Herdekungen David, kallas i Bibeln för “en man efter Guds hjärta”. Gud gör ett förbund med David och flera profetior visar att Messias ska komma från David släkt. I hans psalmer lyser hans djupa Gudsrelation fram.

Next Entry