Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Tre Bibelstudiemetoder

August 1st 2010 in TEMAN

Som du ser har jag delat in hela hemsidan i tre olika sätt att studera Bibeln: BIBELBÖCKER, BIOGRAFIER och TEMAN. Jag har haft stor hjälp av att studera Guds ord utifrån dessa hjälpmedel. Du kan också se hur jag blandat de olika metoderna. I t.ex. studiet över Filipperbrevet ligger en biografi om Timoteus, i Abraham ligger flera temastudier osv.

Ladda ner ett kompendium i pdf här: TRE BIBELSTUDIEMETODER

Lyssna till olika Bibelstudiemetoder här:

 

 

Sharerequiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Den helige Ande, Guds närvaro i våra liv, är ett av Bibelns viktigaste ämnen. Vi ser på Jesu undervisning om Anden. Vi tar upp Andens dop, fullhet och gåvor.

Previous Entry

Uppenbarelseboken är skriven under tider av förföljelse. Frågan om vem som satt på tronen om det var Gud eller kejsaren var en verklig fråga. Boken visar att Gud sitter på tronen, att Jesus ska komma tillbaka för att döma världen och frälsa sitt folk till den eviga härligheten. I alla tider har den förföljda kyrkan funnit mycket tröst i denna bok.

Next Entry