Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

10 GUDS BUD

July 2nd 2010 in TEMAN

Tio Guds bud genomsyrar moralen och etiken i hela Bibeln. I dessa 10 bud finns en sammanfattning av alla Herrens bud i Mose lag. De 10 buden står inte isolerat för sig själva utan är starkt förbundna med uppenbarelsen av Gud själv. Buden uppenbarar inte bara Guds vilja utan något av Guds egen karaktär och hans egenskaper.

Ladda ner ett studium om 10 Guds Bud i pdf här.

Lyssna här:

Share

2 comments to...
“10 GUDS BUD”
Avatar
Lina Pettersson

Hej! Har helt nyss hittat din intressanta undervisning här. Nu har jag börjat lyssna igenom studiet kring Tio Guds bud. Dessvärre verkar del 2 av de 3 inledningsprogrammen, ”Jag är Herren DIN Gud”, inte finnas tillgängligt. Det hade varit väldigt intressant att få ta del också av det avsnittet. Är det medvetet borttaget eller har det blivit något fel på sidan?

Bästa hälsningar
Lina Pettersson


Avatar
Lars Mörling

Tack Lina för uppmuntran och att du påpekade detta. Jag har nu laddat om filen och den fungerar igen.
Lars
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment: