Bibelstudium – lyssna på och ladda ner undervisning i Bibeln

Uppenbarelseboken

February 4th 2013 in NYA TESTAMENTET

Uppenbarelseboken är skriven under tider av förföljelse. Frågan om vem som satt på tronen, om det var Gud eller kejsaren var en verklig fråga för de troende. Boken visar att Gud sitter på tronen, att Jesus ska komma tillbaka för att döma världen och frälsa sitt folk till den eviga härligheten. I alla tider har den förföljda kyrkan funnit mycket tröst i denna bok.

UPPENBARELSEBOKEN – KOMPENDIUM som pdf

Lyssna här:

Share

One comment to...
“Uppenbarelseboken”
Avatar
Johne398

reverse phone lookup cell free I wish to voice my gratitude for your generosity giving support to individuals gddddgbcdfgb
requiredrequired - won't be displayed


Your Comment:

Som du ser har jag delat in hemsidan i tre olika sätt att studera Bibeln: BIBELBÖCKER, BIOGRAFIER och TEMAN. Jag har haft stor hjälp av att studera Guds ord utifrån dessa hjälpmedel. Du kan också se hur jag blandat de olika metoderna t.ex. i Filipperbrevet ligger en biografi om Timoteus, i Abraham ligger flera temastudier osv.

Previous Entry

Judas var lillebror till Jesus och den Jakob som skrev Jakobs brev. Judas brev riktar sig precis som Petrus andra brev mot en irrlära som liknade tidig gnosticism och som spred sig i olika församlingar.

Next Entry